Lördagen den 1:a oktober hade vi städdag i Sågsten. På morgonen regnade det och vi undrade förstås om någon skulle komma, men kvart i tio kom solen! Och i solens sällskap kom många glada Sågstensbor ner till Ängen.

Vi har aldrig haft en så välbesökt höststädning. Stort TACK till allihop som var med och släpade grenar, fyllde på sand o salt i hålen på grusvägarna, tog ner Midsommarstången och efter borttagande av björkriset, reste flaggstången. Slyröjning vid dammen och mycket mer blev gjort.

Det tråkiga under dagen var att korven inte räckte till alla. Det har aldrig hänt förr.

Det är alltid svårt att bedöma hur mycket som ska inhandlas. Vi tittade på en inköpslista från förra hösten och gick efter den. Men eftersom det var så många så räckte det inte.

Vi skäms för att en del av er som arbetade hårdast fick gå hem hungriga. Vi kommer naturligtvis att köpa mer korv till nästa höst. Vi ska inte slösa men alla måste ju få korv. Det är allas pengar och de ska förvaltas på ett klokt sätt.

Varma hälsningar från de båda Samfällighetsföreningarna

genom Barbro Runnqvist ordf. i ”tomt”